Διεύθυνσης

Tελικό ωρολόγιο πρόγραμμα 2019-20

Posted by on Δεκ 15, 2019 in Διεύθυνσης, Μαθητών, Όλες | Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Tελικό ωρολόγιο πρόγραμμα 2019-20

Για να δείτε το τελικό ωρολόγιο πρόγραμμα του σχολείου μας για το σχολικό έτος 2019-2020 πατήστε εδώ.

Read More

Επίδοση των ελέγχων προόδου Β΄ τετραμήνου

Posted by on Μαΐ 29, 2019 in Διεύθυνσης, Μαθητών, Όλες, Προς τους γονείς | 0 comments

Η επίδοση των ελέγχων προόδου Β΄ τετραμήνου και ενημέρωση στους Γονείς & Κηδεμόνες των μαθητών θα γίνει την Τετάρτη 29-5-2019 και ώρα 12.00-14.00.

Read More

Περιβαλλοντικό πρόγραμμα με τίτλο: “Πελοπόννησος-Μνημεία της Φύσης και του Πολιτισμού”

Posted by on Απρ 16, 2019 in Διεύθυνσης, Δράσεις, Όλες, Περιβαλλοντική | Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Περιβαλλοντικό πρόγραμμα με τίτλο: “Πελοπόννησος-Μνημεία της Φύσης και του Πολιτισμού”

Μαθητές της Γ’ τάξης πραγματοποιούν περιβαλλοντικό πρόγραμμα με τίτλο: “Πελοπόννησος-Μνημεία της Φύσης και του Πολιτισμού”

Το πρόγραμμα είχε ως σκοπό να προσεγγίσουν οι μαθητές τους χώρους της φυσικής και πολιτιστικής κληρονομιάς της Πελοποννήσου και να αξιοποιηθούν αυτοί ως πηγές μάθησης και βιωματικής γνώσης («Outdoor Education» και «Ηeritage Management», καθώς και «Αγωγής της Υπαίθρου») καθώς και την εισαγωγή των μαθητών στον κόσμο της βιωματικής εμπειρίας του θεάτρου (απόδοση θεατρικού κειμένου στην Αγγλική) σε ανοιχτό φυσικό περιβάλλον .

Στα πλαίσια της διαθεματικής προσέγγισης ανατέθηκαν εργασίες για φυσικά και πολιτιστικά μνημεία της Πελοποννήσου και στην μητρική(Ελληνικά) και στην Αγγλική όπου παρουσιάστηκαν σε εβδομαδιαίες συναντήσεις και κατόπιν ακολούθησε η εκπαιδευτική επίσκεψη της περιβαλλοντικής ομάδας στους εν λόγω τόπους με πολύ θετικά αποτελέσματα.

Υπεύθυνη διοργάνωσης : Κουτσουμπού Φιλομήλα ΠΕ06- Υποδιευθύντρια του Σχολείου και Δασκαλάκη Βενετία ΠΕ02

drive.google.com/drive/u/0/folders/1VjqMiA37U2ySr8OMXgZj4qd7fuVTFmjY

Read More

Πρόγραμμα Ενισχυτικής Διδασκαλίας 2018-2019

Posted by on Φεβ 22, 2019 in Διεύθυνσης, Όλες, Προς τους γονείς | Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Πρόγραμμα Ενισχυτικής Διδασκαλίας 2018-2019

Το Πρόγραμμα Ενισχυτικής για το σχολικό έτος 2018-2019 μπορείτε να το βρείτε πατώντας εδώ.

Read More

Έλεγχοι προόδου Α’ τετραμήνου

Posted by on Φεβ 11, 2019 in Διεύθυνσης, Όλες, Προς τους γονείς | Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Έλεγχοι προόδου Α’ τετραμήνου

Η επίδοση των ελέγχων προόδου Α΄ τετραμήνου και ενημέρωση στους Γονείς & Κηδεμόνες των μαθητών θα γίνει την Τρίτη 12-2-2019 και ώρα 12.00-14.00.

Read More

Το τελικό πρόγραμμα του σχολείου μας για το 2018-19

Posted by on Ιαν 30, 2019 in Διεύθυνσης, Όλες, Προς τους γονείς | Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Το τελικό πρόγραμμα του σχολείου μας για το 2018-19

Για να δείτε το τελικό ωρολόγιο πρόγραμμα του σχολείου μας με τα κενά των εκπαιδευτικών για το σχολικό έτος 2018-2019 πατήστε εδώ.

Read More

Τιμωρίες μαθητών

Posted by on Απρ 1, 2018 in Διεύθυνσης, Μαθητών, Όλες, Προς τους γονείς | Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Τιμωρίες μαθητών

Το έγγραφο που αφορά τις τιμωρίες των μαθητών από τον Σχολικό Σύμβουλο κ. Π. Παρασκευά μπορείτε να το δείτε πατώντας εδώ.

Read More

Φεκ 120: Εγγραφές , μετεγγραφές , φοίτηση και θέματα οργάνωσης της σχολικής ζωής στα σχολεία της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης

Posted by on Απρ 1, 2018 in Διεύθυνσης, Όλες | Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Φεκ 120: Εγγραφές , μετεγγραφές , φοίτηση και θέματα οργάνωσης της σχολικής ζωής στα σχολεία της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης

Το Φεκ για τις εγγραφές , μετεγγραφές , φοίτηση και θέματα οργάνωσης της σχολικής ζωής στα σχολεία της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης μπορείτε να το βρείτε εδώ.

Read More

Επίδοση βαθμολογίας Α΄τετραμήνου

Posted by on Φεβ 7, 2018 in Διεύθυνσης, Προς τους γονείς, Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων | Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Επίδοση βαθμολογίας Α΄τετραμήνου

Την Παρασκευή 9 Φεβρουαρίου 2017 και από ώρα 12:00-14:00 σας καλούμε στο Γυμνάσιο Ν. Κυδωνίας, προκειμένου να ενημερωθείτε για την πρόοδο των παιδιών σας κατά το πρώτο διδακτικό τετράμηνο του σχολικού έτους 2017– 2018.

Μαζί με τους ελέγχους προόδου που θα σας δοθούν, θα έχετε την ευκαιρία να επικοινωνήσετε άμεσα με όλους τους διδάσκοντες καθηγητές και καθηγήτριες και να έχετε μια γόνιμη συνεργασία μαζί τους προς μαθησιακό όφελος των ίδιων των παιδιών σας.

Read More

Εγγραφές, μετεγγραφές, φοίτηση και θέματα οργάνωσης της σχολικής ζωής στα σχολεία της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης.

Posted by on Φεβ 7, 2018 in Διεύθυνσης, Όλες, Προς τους γονείς | Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Εγγραφές, μετεγγραφές, φοίτηση και θέματα οργάνωσης της σχολικής ζωής στα σχολεία της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης.

To σχέδιο Υπουργικής Απόφασης που αφορά τις εγγραφές, μετεγγραφές, τη φοίτηση και άλλα θέματα οργάνωσης της σχολικής ζωής στα σχολεία της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης μπορείτε να το βρείτε πατώντας εδώ.

Read More
wordpress themes - wordpress themes 2012 - wordpress magazine themes