Φεστιβάλ Μαθητικής Ψηφιακής Δημιουργίας

4ο Φεστιβάλ Μαθητικής Ψηφιακής Δημιουργίας

 

Το Γυμνάσιο Νέας Κυδωνίας συμμετείχε στην Έκθεση / Φεστιβάλ Μαθητικής Ψηφιακής Δημιουργίας που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 4 Απριλίου στο χώρο του ΚΑΜ στο παλιό λιμάνι. Στο χώρο της έκθεσης προσήλθαν 10 μαθητές της Τρίτης τάξης οι οποίοι παρουσίασαν δημιουργίες τους φτιαγμένες στο προγραμματιστικό περιβάλλον του Scratch.

 

 

Τα ονόματα των μαθητών είναι τα εξής:

Τμήμα Γ1

Βαϊλακάκη Ελευθερία

Δαράκη Μαρία Στέλλα

Ροφαέιλ Εδουάρδος

Τμήμα Γ2

Γαλάνη Βασιλική

Δασκαλάκη Ζαχαρένια

Τμήμα Γ3

Λαδάκη Ιωσηφίνα

Μαλεφάκης Ιωάννης

Τμήμα Γ4

Βαμιανάκη Όλγα

Νταγκουνάκη Σοφία

Ντουσάκη Χρύσα

 

Συνοδοί καθηγητές:

Ξηράκη Σοφία

Βαζιτάρης Βασίλης

Υπήρξε μεγάλο ενδιαφέρον στο περίπτερό μας, ιδιαίτερα από μαθητές Δημοτικών και Γυμνασίων της πόλης μας που ήρθαν να δουν τις εργασίες μας αλλά και να πειραματιστούν με αυτές.

Δείτε τις εργασίες των μαθητών μας στην Ιστοσελίδα της Έκθεσης Μαθητικής Δημιουργίας Έργων Πληροφορικής πατώντας εδώ ή στη Ιστοσελίδα του σχολείου μας πατώντας εδώ.

 

Σεμινάριο κινηματογράφου

Συμμετοχή του σχολείου μας στο σεμινάριο κινηματογράφου στο πλαίσιο του Φεστιβάλ ψηφιακής μαθητικής δημιουργίας με τον Θοδωρή Θωμαδάκη…

Έλαβαν μέρος οι μαθητές:

  • Νίκη Παπαμαρκάκη,
  • Νίκος Βασιλαντωνάκης και
  • Τάσος Φουράκης.

 

3ο Φεστιβάλ Μαθητικής Ψηφιακής Δημιουργίας

Το 3ο Μαθητικό Φεστιβάλ Ψηφιακής Δημιουργίας (www.digifest.info) πραγματοποιήθηκε και στα Χανιά την Παρασκευή 19 και το Σάββατο 20 Απριλίου 2013.

Σε αυτήν την έκθεση συμμετείχε το σχολείο μας με έργα που δημιούργησαν οι μαθητές της Γ΄γυμνασίου με το προγραμματιστικό περιβάλλον Scratch. Οι εργασίες υλοποιήθηκαν στο 3ο τρίμηνο και στην ενότητα “Χρήση εργαλείων Έκφρασης, Επικοινωνίας, Ανακάλυψης και Δημιουργίας: Μεγάλες Δραστηριότητες” με υπεύθυνο τον καθηγητή Πληροφορικής του σχολείου μας Τζωρτζάκη Μιχάλη .

Δείτε τις εργασίες των μαθητών μας στην Ιστοσελίδα της Έκθεσης Μαθητικής Δημιουργίας Έργων Πληροφορικής πατώντας εδώ ή στη Ιστοσελίδα του σχολείου μας πατώντας εδώ.

wordpress themes - wordpress themes 2012 - wordpress magazine themes