Ανακοινώσεις

Tελικό ωρολόγιο πρόγραμμα 2019-20

Posted by on Δεκ 15, 2019 in Διεύθυνσης, Μαθητών, Όλες | Σχόλια κλειστά

Για να δείτε το τελικό ωρολόγιο πρόγραμμα του σχολείου μας για το σχολικό έτος 2019-2020 πατήστε εδώ.

Read More

Παλαιά Ρούματα 29-11-2019

Posted by on Δεκ 15, 2019 in Δράσεις, Όλες | 0 comments

Την Παρασκευή 29-11-2019 η Β’ τάξη του σχολείου μας πραγματοποίησε Διδακτική επίσκεψη στα Παλαιά Ρούματα Κισάμου . Εκεί ξεναγήθηκαν:
 α) στη Λαογραφική έκθεση απο τον Εμμανουήλ Μπομπολάκη τέως Δ/ντή της Α’ Χειρουργικής Κλινικής του Νοσοκομείου Χανίων και
 β) στον Αγροτικό Ελαιοκομικό και Καστανοπαραγωγικό  Συνεταιρισμό απο τον  πρόεδρό της  Γιώργο Μοτάκη.
 Ακόμη επισκέφθηκαν την συστάδα μνημειακών ελαίων και την ενετική βίλλα Ρενιέρη.
Κατ’αυτόν τον τρόπο δόθηκε η δυνατότητα γνωριμίας με την σύγχρονη όσο και την παλαιότερη ζωή ενός χαρακτηριστικού ημιορεινού χωριού της ενδοχώρας του νομού.
 Συμμετέχοντες μέλη του Συλλόγου Διδασκόντων: Κουτσουμπού Φιλομήλα (Υπ/ντρια) ,  Παπαστεργίου Λίντα,Ξηράκη Σοφία, Φίλιου Παρασκευή,   Χάλη Αλεξία, Ματσαμάκη Αρτεμησία και Νικολή Ιωάννα
Η Διδακτική επίσκεψη εντάσσεται στα πλαίσια του μαθήματος της Αγγλικής Γλώσσας της Β’ τάξης και στο κεφάλαιο 2 ‘ Echoes of the Past’ του αντίστοιχου διδακτικού βιβλίου.
Read More

Eπίσκεψη της Β’ τάξης στα Παλαιά Ρούματα στις 6-12-2019

Posted by on Δεκ 10, 2019 in Ανακοινώσεις | 0 comments

Την Παρασκευή 29-11-2019 η Β’ τάξη του σχολείου μας πραγματοποίησε Διδακτική επίσκεψη στα Παλαιά Ρούματα Κισάμου . Εκεί ξεναγήθηκαν:  α) στη Λαογραφική έκθεση απο τον Εμμανουήλ Μπομπολάκη τέως Δ/ντή της Α’ Χειρουργικής Κλινικής του Νοσοκομείου Χανίων και  β) στον Αγροτικό Ελαιοκομικό και Καστανοπαραγωγικό  Συνεταιρισμό απο τον  πρόεδρό της  Γιώργο Μοτάκη.  Ακόμη επισκέφθηκαν την συστάδα μνημειακών ελαίων και την ενετική βίλλα Ρενιέρη.  Κατ’αυτόν τον τρόπο δόθηκε η δυνατότητα γνωριμίας με την σύγχρονη όσο και την παλαιότερη ζωή ενός χαρακτηριστικού ημιορεινού χωριού της ενδοχώρας του νομού.  Συμμετέχοντες μέλη του Συλλόγου Διδασκόντων: Κουτσουμπού Φιλομήλα (Υπ/ντρια) ,  Παπαστεργίου Λίντα,Ξηράκη Σοφία, Φίλιου Παρασκευή,   Χάλη Αλεξία, Ματσαμάκη Αρτεμησία και Νικολή Ιωάννα   Η Διδακτική επίσκεψη εντάσσεται στα πλαίσια του μαθήματος της Αγγλικής Γλώσσας τηΒ’ τάξης και στο κεφάλαιο 2 ‘ Echoes of the Past’ του αντίστοιχου διδακτικού βιβλίου.

Read More

Εργασίες στο μάθημα των Αγγλικών 2018-19

Posted by on Ιουν 2, 2019 in Εργασίες μαθητών, Μαθητών, Όλες | Σχόλια κλειστά

Παρουσιάζουμε τις φετινές ατομικές εργασίες των μαθητών της Α’ και Γ’ τάξης για το σχολικό έτος 2018-19

Read More

Επίδοση των ελέγχων προόδου Β΄ τετραμήνου

Posted by on Μάι 29, 2019 in Διεύθυνσης, Μαθητών, Όλες, Προς τους γονείς | 0 comments

Η επίδοση των ελέγχων προόδου Β΄ τετραμήνου και ενημέρωση στους Γονείς & Κηδεμόνες των μαθητών θα γίνει την Τετάρτη 29-5-2019 και ώρα 12.00-14.00.

Read More

Διδακτικές επισκέψεις στο Μουσείο σύγχρονης τέχνης Ρεθύμνου

Posted by on Απρ 16, 2019 in Δράσεις, Όλες | Σχόλια κλειστά

Οι Μαθητές της Β’ και Γ’ τάξης του Γυμνασίου πραγματοποιούν τον μήνα Απρίλιο και Μάιο τρέχοντος έτους διδακτικές επισκέψεις στο Μουσείο σύγχρονης τέχνης Ρεθύμνου.

Οι μαθητές χωρίζονται σε ομάδες και παρακολουθούν οι μεν μουσειοπαιδαγωγικό πρόγραμμα οι δε πρόγραμμα κατασκευής πηλού στο αντίστοιχο εργαστήριο του μουσείου.

Σημ. Ανάλογες επισκέψεις πραγματοποιήθηκαν και το σχολικό έτος 2016-2017 με προγράμματα κατασκευής πηλού και ψηφιδωτού αντίστοιχα.

Υπεύθυνη διοργάνωσης : Κουτσουμπού Φιλομήλα ΠΕ06- Υποδιευθύντρια του Σχολείου

drive.google.com/drive/u/0/folders/14boxvWZyVmgEDZDNLhSAMw61WGfTjo-i

Read More

Περιβαλλοντικό πρόγραμμα με τίτλο: «Πελοπόννησος-Μνημεία της Φύσης και του Πολιτισμού»

Posted by on Απρ 16, 2019 in Διεύθυνσης, Δράσεις, Όλες, Περιβαλλοντική | Σχόλια κλειστά

Μαθητές της Γ’ τάξης πραγματοποιούν περιβαλλοντικό πρόγραμμα με τίτλο: «Πελοπόννησος-Μνημεία της Φύσης και του Πολιτισμού»

Το πρόγραμμα είχε ως σκοπό να προσεγγίσουν οι μαθητές τους χώρους της φυσικής και πολιτιστικής κληρονομιάς της Πελοποννήσου και να αξιοποιηθούν αυτοί ως πηγές μάθησης και βιωματικής γνώσης («Outdoor Education» και «Ηeritage Management», καθώς και «Αγωγής της Υπαίθρου») καθώς και την εισαγωγή των μαθητών στον κόσμο της βιωματικής εμπειρίας του θεάτρου (απόδοση θεατρικού κειμένου στην Αγγλική) σε ανοιχτό φυσικό περιβάλλον .

Στα πλαίσια της διαθεματικής προσέγγισης ανατέθηκαν εργασίες για φυσικά και πολιτιστικά μνημεία της Πελοποννήσου και στην μητρική(Ελληνικά) και στην Αγγλική όπου παρουσιάστηκαν σε εβδομαδιαίες συναντήσεις και κατόπιν ακολούθησε η εκπαιδευτική επίσκεψη της περιβαλλοντικής ομάδας στους εν λόγω τόπους με πολύ θετικά αποτελέσματα.

Υπεύθυνη διοργάνωσης : Κουτσουμπού Φιλομήλα ΠΕ06- Υποδιευθύντρια του Σχολείου και Δασκαλάκη Βενετία ΠΕ02

drive.google.com/drive/u/0/folders/1VjqMiA37U2ySr8OMXgZj4qd7fuVTFmjY

Read More

Πρόγραμμα Ενισχυτικής Διδασκαλίας 2018-2019

Posted by on Φεβ 22, 2019 in Διεύθυνσης, Όλες, Προς τους γονείς | Σχόλια κλειστά

Το Πρόγραμμα Ενισχυτικής για το σχολικό έτος 2018-2019 μπορείτε να το βρείτε πατώντας εδώ.

Read More

Έλεγχοι προόδου Α’ τετραμήνου

Posted by on Φεβ 11, 2019 in Διεύθυνσης, Όλες, Προς τους γονείς | Σχόλια κλειστά

Η επίδοση των ελέγχων προόδου Α΄ τετραμήνου και ενημέρωση στους Γονείς & Κηδεμόνες των μαθητών θα γίνει την Τρίτη 12-2-2019 και ώρα 12.00-14.00.

Read More

Το τελικό πρόγραμμα του σχολείου μας για το 2018-19

Posted by on Ιαν 30, 2019 in Διεύθυνσης, Όλες, Προς τους γονείς | Σχόλια κλειστά

Για να δείτε το τελικό ωρολόγιο πρόγραμμα του σχολείου μας με τα κενά των εκπαιδευτικών για το σχολικό έτος 2018-2019 πατήστε εδώ.

Read More
wordpress themes - wordpress themes 2012 - wordpress magazine themes