Έκθεση Τροχαίας 2014

Δημοσιεύθηκε από στις Οκτ 9, 2014 στην κατηγορία Διεύθυνσης, Όλες, Προς τους γονείς

ΘΕΜΑ: «Έκθεση Τροχαίας 2014»

 

Αξιότιμοι Κύριοι,

 

Το Τμήμα Τροχαίας της Διεύθυνσης Αστυνομίας Χανίων, στο πλαίσιο δράσεων του Υπουργείου Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη, διοργανώνει Έκθεση για την Πρόληψη των Τροχαίων Ατυχημάτων στον πολυχώρο ” MEGA PLACE” στον Βλητέ Σούδας από τις 20-10-2014 έως και τις 25-10-2014.

Σκοπός της έκθεσης είναι η ευαισθητοποίηση του κοινού σχετικά με τα τροχαία ατυχήματα και ιδιαίτερα των μαθητών Δευτεροβάθμιας και Πρωτοβάθμιας (Ε΄και ΣΤ΄ τάξης) Εκπαίδευσης, γι? αυτό και στοχεύουμε στην όσο το δυνατόν μεγαλύτερη προσέλευση – συμμετοχή αυτών στις δράσεις αυτές.

Η μεταφορά τους στο χώρο της έκθεσης θα γίνει με λεωφορεία Αστικού – Υπεραστικού ΚΤΕΛ και τουριστικών λεωφορείων με μέριμνα του Τμήματος Τροχαίας Χανίων.

Κατόπιν των ανωτέρω παρακαλούμε για τον έγκαιρο προγραμματισμό των επισκέψεων στον εκθεσιακό χώρο.

Συμπληρωματικά σας γνωρίζουμε ότι οι ώρες λειτουργίας – προβολής θα είναι 09:00 – 11:00 και 11:00 – 13:00 σε αίθουσα χωρητικότητας 450 ατόμων.

 

Αξιότιμοι Κύριοι,

Την παραπάνω δράση, σας παρακαλούμε να την υποστηρίξετε με τη διάχυση της πληροφόρησης στα Σχολεία σας, ώστε να συμμετέχουν όσο το δυνατόν περισσότεροι μαθητές.

Για τον καλύτερο προγραμματισμό των δράσεων, παρακαλούμε όπως απευθύνεστε στην Προϊσταμένη του Τμήματος Δια Βίου Μάθησης, Παιδείας & Απασχόλησης της Π.Ε. Χανίων Κα Κατερίνα Ζομπανάκη προκειμένου να δηλώσετε την συμμετοχή σας στο τηλέφωνο 2821 3 401502821 3 40150 ή στην ηλεκτρονική διεύθυνση zompanaki@crete.gov.gr

 

Με την πεποίθηση ότι θα σταθείτε αρωγοί σ? αυτή τη δράση, σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων.

 

Με εκτίμηση,

Ο Αντιπεριφερειάρχης Χανίων

 

Απόστολος Βουλγαράκης

wordpress themes - wordpress themes 2012 - wordpress magazine themes