Εκδρομή της περιβαλλοντικής ομάδας του σχολείου μας

Δημοσιεύθηκε από στις Μαΐ 6, 2016 στην κατηγορία Δράσεις, Όλες, Περιβαλλοντική, Φωτογραφικό υλικό

Η περιβαλλοντική ομάδα του Γυμνασίου Νέας Κυδωνίας πραγματοποίησε εκδρομή 19 και 20 Απριλίου, στα πλαίσια διήμερου προγράμματος με τίτλο “Περιβαλλοντικές διαδρομές στα Ιαματικά νερά της Φθιώτιδας” που διοργάνωσε με επιτυχία το ΚΠΕ Στυλίδας -Υπάτης.

Ευχαριστούμε όλους τους ανθρώπους που βοήθησαν στην υλοποίηση της συγκεκριμένης εκδρομής και φυσικά τους συναδέλφους στο ΚΠΕ Στυλίδας που με ευγένεια, υπομονή και αγάπη στη δουλειά τους κατάφεραν να μας ενθουσιάσουν!

Επίσης ευχαριστούμε το κο Γκλέτσο Απόστολο, δήμαρχο Στυλίδας για την ξενάγηση -συζήτηση στο δημαρχείο.

Η εκδρομή περιελάμβανε αρχικά ενημέρωση για τα Ιαματικά νερά και ειδικότερα στο νομό Φθιώτιδας, από τον βιολόγο κ.Παναγιώτη Κουτμάνο. Ακολούθησε βιωματική δράση στο πεδίο και συγκεκριμένα στο υδροθεραπευτήριο Υπάτης, λουτροθεραπεία στα Ψωρονέρια, επίσκεψη στην ιαματική πηγή Θερμοπυλών αλλά και παρακολούθηση προσομοίωσης της μάχης των Θερμοπυλών στο Ιστορικό Κέντρο. Η διαθεματικότητα του προγράμματος και η ιστορικότητα της περιοχής επέβαλε την επίσκεψη μας στη γέφυρα του Γοργοποτάμου. Δεν έλειψε η περιήγηση στα αξιοθέατα της Λαμίας και φυσικά η διασκέδαση με φαγητό και χορό.

Οι καθηγήτριες Σεχίδου Ελισάβετ (βιολόγος) και Θεοδωρογλάκη Μαρία (φιλόλογος) ήταν συνοδοί 20 μαθητών που όλοι μαζί βίωσαν ένα αξέχαστο διήμερο. Μερικές από τις στιγμές που θα μείνουν στη μνήμη μας μοιραζόμαστε μαζί σας παρακάτω.

https://drive.google.com/open?id=0B6nlMwLot2jtdFpkVXR2Z0RSMlE

wordpress themes - wordpress themes 2012 - wordpress magazine themes