Έναρξη Τηλεκπαίδευσης Γυμνασίου Νέας Κυδωνίας Χανίων

Δημοσιεύθηκε από στις Μαρ 24, 2020 στην κατηγορία Ανακοινώσεις, Όλες

Αγαπητοί γονείς και μαθητές,

 

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι αρχίζουμε τα διαδικτυακά μας μαθήματα. Αρχικά πρέπει να ξέρετε ότι θα γίνεται ασύγχρονη εκπαίδευση (οι καθηγητές θα ανεβάζουν υλικό στα μαθήματά τους και τα παιδιά θα το κατεβάζουν για να το μελετούν) .

Η πλατφόρμα που έχει επιλεγεί προς το παρόν είναι η eclass (ηλεκτρονική τάξη) του Πανελλήνιου Σχολικού Δικτύου. Να σας υπενθυμίσουμε ότι όλοι οι μαθητές θα πρέπει να δημιουργήσουν  λογαριασμό στο Πανελλήνιο Σχολικό Δίκτυο (sch.gr).

 

Ακολουθώντας τον παρακάτω σύνδεσμο: https://eclass.sch.gr/modules/auth/opencourses.php?fc=1174

θα οδηγηθείτε στη σελίδα όπου βρίσκονται τα μαθήματα του σχολείου μας.

 

Προς το παρόν υπάρχουν κάποια ανοιχτά μαθήματα που είναι προσβάσιμα για όλους και κάποια που έχουν πρόσβαση μόνο όσοι έχουν εγγραφεί στο Πανελλήνιο Σχολικό Δίκτυο. Επίσης, θα υπάρξουν μαθήματα που θα είναι κλειστά και για τα οποία θα απαιτείται πρόσκληση από τον εκπαιδευτικό. Καλό θα ήταν οι μαθητές που έχουν κωδικούς να μπαίνουν και να κάνουν εγγραφή στα μαθήματά τους.

 

Στην παρούσα φάση,  σκοπός των μαθημάτων είναι να κρατήσουμε επαφή με τους μαθητές, να εμπεδωθεί η ύλη που έχουν ήδη διδαχθεί και όχι η κάλυψη περαιτέρω ενοτήτων.

 

Τα μαθήματα ενημερώνονται και εμπλουτίζονται συνεχώς. Λόγω μεγάλης επισκεψιμότητας το δίκτυο κολλάει και παρακαλούμε για την υπομονή σας έως ότου ομαλοποιηθούν τα πράγματα στους δύσκολους καιρούς που όλοι διανύουμε. Θα σας κρατάμε ενήμερους για όποια εξέλιξη.

Χανιά 24-3-2020,

 

Ομάδα Υποστήριξης Γυμνασίου Νέας Κυδωνίας

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

wordpress themes - wordpress themes 2012 - wordpress magazine themes